Lees hier de reviews van onze klanten!


Davey & Richard Gans – ‘’ The Gooses ‘’

Nadat wij (mijn vader en ik) met een heerlijk koud biertje ontvangen werden bij Wouter en Kiek thuis. Was het tijd om in een slakkentempo de volledig schoongemaakte en van alle voorzieningen voorziende boot te voorzien van onze spullen. De ongedwongen sfeer was heerlijk en mijn pa en ik voelde ons erg op ons gemak op het erf van Wouter en Kiek. Erg fijn is dat altijd. De week die volgde was er 1 dat mijn vader en ik Wouter continue in moesten schakelen. Zo heeft hij ons zonder moeite 2 uur lang naar St. Cirq lapopie

gereden, met trailer en boot, om daar vervolgens via de meest lastige paden de boot te water te laten. En dat op zijn “vrije zondag”. Wouter begreep als geen ander dat wij dat wilde (wij wilde rotswanden en dikke karpers!, want als er iets in je kop zit dan moet het gebeuren, vandaar dat hij er ook als de kippen bij was om aan onze wensen te voldoen. Normaal voel ik mij erg bezwaard als ik iets vraag van iemand, of iemand zijn hulp nodig heb. Bij Wouter had ik dit niet, hij liet op een relaxte manier weten dat het echt geen probleem was en dat hij het allemaal volledig begreep. Heerlijk is dat. Hierdoor genoten wij nog meer van het avontuur en de mooie vissen die op de kant kwamen. Ook de boot was top, en het bijbootje dat erbij zat was voorzien van een sterke en betrouwbare minn kota motor. Deze heb je zeker nodig op de rivier. We konden continue alles opladen, telefoons, camera’s etc. Kortom: een topweek!

Bob & Peter

Super visvakantie op een prachtig stuk rivier. De boot was tip top om de uitdaging met de vis en elementen aan te gaan. Heerlijke ervaring die wat mij betreft niet voor het laatst is.

Chapeau Wouter en Kiek!


John & Kay

Mijn mooiste ervaring in 30 jaar karpervissen op de rivier. De passie en de plezier die Wouter en Kiek uitstralen, zijn overweldigend. alles is tot in de puntjes geregeld.

De boten zijn top en de rivier is geweldig . Het ene stuw stuk nog mooier dan het ander. Een waar paradijs voor de karpervisser.

Er is nog zoveel te ontdekken. Deze rivier heeft zijn geheimen nog niet hellemaal prijs gegeven. Wie weet ben jij diegene die dit onthuld .


Noa & Ingmar

Afgelopen zomer wezen vissen op de Lot. hadden in Nederland al redelijk wat keren vanaf de boot gevist maar het landschap en de omgeving van de Lot is adembenemend en niet te vergelijken met de vissen rondom Amsterdam. Lot Experience is zeker een aanrader.

Wouter zorgt er voor dat je gedurende je sessie niks tekort komt en het maximale uit de week kunt halen!

Tot volgende zomer!!


Stefan & Joey

Het was 1 groot avontuur super mooie complete boten met alles erop en eraan. Wouter en kiek geven je goede tips wij zaten op een hoger sluisstuk en dat was tot in de puntjes verzorgd!

Daarbij nog mooie vissen mogen vangen en dat maakte het in 1 woord compleet!


Jan & Jakob

Super nette und bemühte Gastgeber mit hilfreichen Tipps.

Die Lot ist ein sehr interessantes und schönes Gewässer mit unendlich vielen traumhaften Spots. Auch die Boote sind super ausgestattet und bieten alles was das Herz begehrt.

Nach einer Woche vor Ort können wir lot experience absolut empfehlen und kommen bestimmt selbst nochmal wieder.