BIJ TE BOEKEN OPTIES

 

FAQ

1Wanneer vertrekt welke boot?
2 boten (een comfort en een luxe boot) vertrekken van vrijdag tm vrijdag en varen op een hoger stuwstuk. 3 boten (een comfort en twee luxe boot) vertrekken van zaterdag tm zaterdag en vertrekken op ons eigen stuwstuk.
2Hoeveel aas heb ik nodig tijdens mijn visweek
Wij raden altijd aan om 50-100 kg aas bij je te hebben. Wij verkopen hier op locatie onze eigen vers gedraaide boilies in 20 en 24 mm. Ideaal afgestemd op de rivier. Geef even van te voren aan als je ze wilt bestellen en dan liggen ze klaar bij aankomst.
3Zijn de pakket prijzen per persoon of per duo?
De pakketprijzen zijn voor 2 personen.
4Komen er nog extra kosten bij?
De enige kosten die we extra rekenen is € 40,- voor het gebruik van de gasfles voor het koken. Daarnaast moet je zelf je visvergunning kopen.
5Waar moet ik nog meer op letten als ik een boot huur?
- De boot dient altijd afgetankt ingeleverd te worden. Je kan er ook voor kiezen dit bij ons te laten doen voor € 2,50 per liter. - Wij verhuren de boten exclusief visvergunning.
6In welke tijd kan ik het beste een boot huren?
Het mooie aan de Lot is dat je in elk seizoen kan komen. Voorjaar, zomer, najaar of winter, elk seizoen heeft zo zijn charme. De populairste maanden zijn tussen april en oktober in.
7Op welke stuwstukken kan ik vissen?
Wij brengen de boot waar je ook heen wilt. Een stuwstuk hogerop? Of juist een stuwstuk lager? Alles kan. Bel ons en wij denken met je mee!
8Hoe ver is het rijden/vliegen naar Lot Experience?
Het is 1100 km rijden naar Le Temple-sur-Lot. Ga uit van 12-13 uur met stops. Je kan je auto veilig bij ons op het terrein parkeren Liever met het vliegtuig? Vluchten naar Bordeaux vertrekken vanaf Amsterdam. Goedkope vluchten kan je zoeken via Skyscanner.nl. Vluchten naar Bergerac vertrekken vanaf Rotterdam/Den haag. Goedkope vluchten kan je zoeken via Transavia.nl. Op het vliegveld kan je een auto huren om onze kant op te komen. Handig aangezien je dan gelijk boodschappen kan doen gedurende de week.

Boekingsvoorwaarden:

  • Aanbetaling van 50% binnen 7 dagen na boeking.
  • Restant bedrag uiterlijk 2 maanden voor aankomst.
  • Annuleringskosten tot 2 maanden voor aankomst: de aanbetaling.
  • Annuleringskosten binnen 2 maanden voor aankomst: de volledige reissom.
  • Na betaling gaat u automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden .