Lot Experience = Wouter & Kiek

Ik ben Wouter Koziolek en ik vis mijn hele leven fanatiek op karper. Dat hebben we waarschijnlijk gemeen! Mijn passie ligt bij het bootvissen en vissen op grote, openbare wateren. Het is allemaal begonnen op de Nieuwkoopse plassen. Vanaf mijn 15 de had ik het geluk dat ik een bootje tot mijn beschikking had met een ligplaatst. Het hele jaar door was ik op de plassen te vinden. Snoeken, witvis, paling en wat later serieus vissend op karper. In mijn kleine kajuitzeilbootje had ik 2 buzzerbars gemonteerd op de rand van de spiegel en met houten steekstokken kon ik gaan en staan waar ik wilde. Het bootvissen zit al vanaf kinds af aan in het bloed. Heerlijk dat we onze droom nu samen aan de Lot in het dorp Le Temple sur Lot kunnen waarmaken.

Toen ik Wouter leerde kennen had ik geen idee wat karpervissen inhield laat staan dat je daarvoor helemaal naar Frankrijk zou gaan☺ We hebben het wel gelijk goed aangepakt, via Tinder contact gekregen en onze eerste date op het meer van Salagou. Gelijk een grote vis gevangen en de allergrootste gehouden, Wouter! Ik vind het bijzonder om te zien wat een passie iedereen heeft voor het vissen en dat het ons ook de mogelijkheid heeft gegeven ons huidige ‘drukke’ leven op te zeggen in Amsterdam en hier aan de slag te gaan. Langzaam aan leert Wouter me alle kneepjes van het vak en ga ik heerlijk mee op alle verkenningstrips langs de Lot en andere meren. Het buitenleven is heerlijk en alle blije gasten die we hier verwelkomen geeft elke keer weer zo’n drive om het hier tot een succes te maken!

We zijn verliefd op de Lot geworden vanwege de bijzondere en diverse omgeving met veel natuur en karakteristieke Franse dorpjes. Als je langs de rivier vaart zie je het ene na het andere prachtige dorp en uitzicht. Door de opgedane ervaring in de verschillende seizoenen en stuwstukken en omdat we zelf aan de Lot wonen, kunnen we iedereen te allen tijde informeren over de actuele omstandigheden!